Heb je het gevoel dat er meer in zit? (En zijn dit vragen die je bezighouden?)

Sluit je ’s avonds met een voldaan gevoel de deur en kun je het werk daar laten?
Waarom kan ik niet meer tijd besteden aan die dingen waar ik goed in ben?
Zouden mijn mensen zelfstandiger kunnen werken?
Ik moet alles controleren, waarom heb ik het gevoel dat alles op mij aankomt?

Waardevolle inzichten in al je (online) marketing activiteiten!?

Wat is het geheim van organisaties die het goed doen?
Is dit louter te wijten aan geluk, aan ondernemerschap
of gelden er andere systemen/mechanismen?
sPitch online marketing tools kanalen voor meer rendement met website - webshop

De wereld verandert (bovenstaande vragen zijn vragen van onze klanten, personen zoals jij)

De wereld verandert razendsnel op verschillende terreinen. In de grote stofwolk van al deze veranderingen zijn grote veranderingen zichtbaar en herkenbaar. Er is een enorme toename van technologische vernieuwing, waaronder (online) communicatie- en informatietechnologie.
sPitch helpt organisaties bij deze vraagstukken en voorziet in noodzakelijk inzichten om verder te komen in de digitale wereld van morgen.

Inzicht bij het gebruik van alle tools. Waaronder: SEO, Social media-, web- en PPC-rapportages.

Alles begint met inzicht. Inzicht bij het gebruik van de juiste tools. Waaronder: SEO, Social media-, web- en PPC tools. Met onze rapportages en audits verkrijg je de juiste inzichten in eerdergenoemde online marketingactiviteiten. Vanuit deze inzichten kan je hier op sturen en verbeteren. sPitch is er voor iedereen die met online marketingactiviteiten te maken heeft: van kersverse stagiair tot directeur. De rapportages en audits van sPitch voorziet je van de juiste informatie, zorgt voor scherp inzicht en maakt van big data, smart data. Met als groot voordeel dat je geen dure extra software meer nodig hebt om bijvoorbeeld ranks te checken en waardevolle inzichten te krijgen. sPitch levert je deze!

spitch-inzicht

Echt inzicht

Met onze rapportages heb je echt inzicht in je online marketing activiteiten. Periodiek een uitgebreide SEO-analyse in je rapportage. Voorzie ze van nog meer waardevolle informatie, voeg het toe aan je bestaande rapporten en gebruik ze bij presentaties aan collega’s of stakeholders. Onze rapporten zijn gemakkelijk aan te passen naar je specifieke wens. Geen tijdverspilling meer met andere tools en bovendien de eerste 30 dagen helemaal gratis. 

spitch-voor-wie

Voor wie

sPitch is er voor iedereen die met online marketing te maken heeft: van kersverse stagiair tot directeur. Onze rapportages geven je de tools om de juiste strategische beslissingen te nemen op basis van concrete, tastbare en waardevolle inzichten. Per organisatie ontvang je periodiek één rapportage helemaal op wens gemaakt en in overleg wekelijks, tweewekelijks of maandelijks. Dat is aan jou. Probeer het nu 30 dagen gratis!

spitch-resultaten

Voortdurend verbeteren

Je kunt gewoon doen alsof je zelf de expert bent. sPitch voorziet je van de juiste informatie, zorgt voor strakke rapportages en maakt van Big data, smart data. Jij bent de ster, wij laten je excelleren, wij verklappen niets! Gebruik desnoods je eigen logo in alle rapportages. Niemand hoeft te zien dat je de rapportages van sPitch ontvangt. Wij zijn er om jou te helpen én daarom ontvang je de rapportages de komende 30 dagen gratis! Ervaar zelf.

spitch-rapportage

Volledig

Geen dure, extra software meer nodig om ranks te checken, sPitch doet het voor je! Analyseer backlinks in alle campagnes met onze data uit Majestic. Bewaar het overzicht met de SEO site auditor en verbeter daar waar nodig. Onze rapportages zijn 100% volledig en kunnen worden geïntegreerd met diverse online tools. Van Instagram tot onder andere Google Analytics en AdWords. sPitch realiseert en levert volledige rapportages, ontvang het de komende 30 dagen gratis!

Try before you buy! Probeer het 30 dagen volledig gratis!

Veel gehoorde uitspraken over de inzichten & tool

“Geeft alleen de data die je nodig hebt, en laat onbelangrijke data achterwege”

“We besparen enorm veel tijd en dat maakt de rapportages van sPitch echt top! ”

“We zijn vooral tevreden over de inzichten die we krijgen”

“Een strakke rapportage die ons team van onmisbare informatie voorziet”

Eén oplossing en inzicht voor alles wat je nodig hebt

Zoekmachine tools

Waarom betalen voor verschillende online marketing rapportage tools? Inzicht is key bij online marketing activiteiten en transparantie, daar gaat het om! sPitch zorgt voor de rapportage die je nodig hebt. Analyseer de rankings van al je zoekwoorden. Verzoek om web-checks en ontdek technische SEO en andere online marketing kansen. Volg geplaatste (back)links en optimaliseer als een online marketing pro! sPitch is er om je te helpen!

Krijg inzichten en optimaliseer als een PRO!

Hoe scoren je zoekwoorden?

spitch-seo-tools

Welke kanalen zijn het belangrijkst?

spitch-chart-sessions

Campagnes monitoren

Slechts één afspraak (persoonlijk of via Skype) is voldoende om je marketingcampagnes- en inspanningen in de gaten te houden. We integreren social media-accounts om vermeldingen te volgen en (het plaatsen van) berichten te plannen. Volg de prestaties van AdWords-campagnes en ontdek nieuwe, waardevolle zoekwoorden. Ga de diepte in en analyseer websites aan de hand van echt belangrijke statistieken. sPitch helpt je daarbij!

Monitor al je online marketing activiteiten en belangrijkste metrics!

Op maat dashboard

Het dashboard van sPitch is strak, effectief en makkelijk aan te passen. Met drag-en-drop widgets maak je dashboards die perfect aansluiten op je wensen en die van je collega’s. Maak prachtige en indrukwekkende geautomatiseerde marketingrapporten. Wij zorgen voor inloggegevens, zodat je ten alle tijde real-time je data kan bekijken.

Overzichtelijk dashboard

spitch-dashboard-op-maat

Een dashboard op maat met waardevolle inzichten!