ALGEMENE VOORWAARDEN

Wij zijn sPitch! Met veel energie en passie voor marketing en ondernemerschap zijn wij 10 jaar geleden begonnen met het aanbieden van verschillende soorten diensten. Wat begon met online marketingcampagnes, resulteerde in het bouwen van websites, webshops, domeinnaamregistratie, verzorgen van hosting en e-mail diensten. Bij deze verscheidenheid aan diensten horen verschillende voorwaarden en regels. De kleine lettertjes dus.

sPitch groeit en met dezelfde energie en passie zijn we met sPitch dagelijks bezig om onze klanten en partners niet alleen het beste te bieden, dit ook te doen zoals het hoort. Op deze pagina tref je dan ook de algemene voorwaarden van sPitch aan. Tevens vind je op deze pagina de algemene voorwaarden specifiek voor hosting, domeinnaam, domeinnaamregistratie en e-mail. De richtlijnen dienstbeschrijving voor de retainer-diensten van sPitch, het privacy statement van sPitch en vrij recenter de AVG Gegevensverwerking. Door hier duidelijkheid over te zijn kan sPitch met evenveel energie en passie doorgaan met waar we goed in zijn.

Alg. voorwaarden H.B.O.

In de algemene voorwaarden voor hosting, beheer, onderhoud, domeinnaam, domeinnaamregistratie vind je alle informatie over hosting, beheer, onderhoud, domeinnaam, domeinnaamregistratie

Richtlijnen dienstbeschrijving

In de richtlijnen dienstbeschrijving-retainer vind je alle informatie over de retainer diensten van sPitch. Specifieke informatie met betrekking tot een retainer dienst staan hierin vermeld.

Privacy Statement

sPitch verwerkt persoonsgegevens van haar klanten, prospects en andere contactpersonen. In dit privacy statement wordt uitgelegd welke gegevens sPitch wanneer, waarom en op welke manier verwerkt.

AVG Gegevensverwerking

We gaan zorgvuldig met privacy gevoelige informatie om en hebben een verwerkersovereenkomst opgesteld t.b.v. van de AVG wetgeving. In de bijlage AVG gegevensverwerking worden alle belangrijke zaken benoemd.