Stage lopen bij sPitch online marketing in Arnhem?

Stage voor de digitale wereld van morgen…

Wanneer je stage loopt bij sPitch online marketing (sPitch) dan werk je samen met je collega’s aan projecten voor klanten om hen klaar te maken voor de digitale wereld van morgen. Dit is waar sPitch voor staat, we gaan een stap verder met online marketing dan andere bureaus. Ja, we maken ook websites, webshops en apps maar we gaan voor aantoonbare resultaten voor onze klanten en dan moet de basis eerst goed zijn. Is de klant tevreden dan zetten wij nog een stap extra om daadwerkelijk aantoonbaar resultaat te behalen. Als stagiair ben je een volwaardige collega en werk en denk je mee aan uitdagende projecten voor sPitch zelf en haar opdrachtgevers. De start datum van je stage is flexibel en (mede) afhankelijk van je opleiding. 

Wat ga je leren als je stage loopt bij sPitch online marketing in Arnhem?

Leren voor de digitale wereld van morgen…

Je leert met name hoe online marketing werkt, voor welke bedrijven het werkt en op welke manier online kanalen het beste ingezet kunnen worden. Uiteraard leer je de basis van online marketing in al zijn facetten. Maar je leert ook “onze aanpak”. We hebben daarbij een nadrukkelijke focus op het technische aspect van online marketing.

Meekijken met de verschillende projecten maakt dat jij je breed kan oriënteren op waar jou sterke punten liggen en waar je je verder op kan en wil ontwikkelen.

Wat ga je doen als je stage loopt bij sPitch online marketing in Arnhem?

Wat ga je doen concreet? Lijstjes maken het compleet. 

  • Schrijven en redigeren van content (landingspagina’s en artikelen);
  • Kennis maken met alle basis facetten van online marketing (SEO, SEA, Display Advertising, Marketing Automation);
  • Brainstormen over en meewerken aan (nieuwe) projecten voor klanten;
  • Beheren en onderhouden van meerdere websites in voornamelijk open source platformen;
  • Heb je affiniteit met techniek? Dan gaan we samen ook code en scripts schrijven;
  • En alles wat er tussendoor op ons pad komt van guerilla marketing acties tot social media virals.
Werken bij sPitch - ambitieuze starter vacature baan online digital marketing arnhem

Wat verwachten wij van jou?

Jij hebt een grote passie en affiniteit voor online marketing. Je hebt een natuurlijke drang om anderen te helpen en interesse in de laatste ontwikkelingen op het vlak van online marketing en volgt toonaangevende blogs op de voet en verteld hier graag over. Jezelf ontwikkelen is voor je een vanzelfsprekendheid. Je bent bezig met een HBO opleiding (SBRM, commerciële economie, journalistiek, PR, Communicatie of Media) en je wilt je verder ontwikkelen als online marketeer.

Werken bij sPitch - leuke uitdagende bijbaan baan vacature online digital marketing arnhem

Stagevergoeding, lunch & laptop

Bij ons maak je gebruik van een prima laptop en er is uitstekende werkplek beschikbaar. Hier zit je tussen alle collega’s waardoor je veel informatie tot je kan nemen. Bij sPitch werk je doorlopend met vooruitstrevende tools die je werk makkelijker maken en de kennis die je hiervan opdoet neem je mee voor een volgende stap.

Voor niks gaat alleen de zon op, daarom is een vergoeding onderdeel van de stage. De vergoeding kan oplopen tot € 400,- (afhankelijk van ervaring en type opleiding) en er is de mogelijkheid om dit uit te breiden met incentives.  sPitch zorgt voor de lunch en drankjes, op vrijdag pakken we uit met een uitgebreide lunch en om 16.00 uur start de vrijmibo om het weekend samen in te luiden.

Stage lopen/ solliciteren bij sPitch?

Bovenstaande spreekt jou natuurlijk aan, maar wil je ook een keer komen praten om meer over de inhoud van de stage bij te bespreken? Stuur dan kort je CV en motivatie naar ons via jobs@spitch.nl. Heb je nog vragen? Bel ons dan op 026-7851709.

Over sPitch

sPitch levert sinds 2010 een waardevolle bijdrage aan én in de veranderende digitale wereld van morgen. De focus ligt nadrukkelijk op de digitalisering en de wereld die daardoor in een rap tempo verandert. De huidige tijd en onze focus maakt elke dag weer net zo dynamisch en veelzijdig als de eerste dag van de oprichting van sPitch. sPitch gelooft sterk in groei door creativiteit en digitale technologie te combineren. Door deze focus i.c.m. de inzet van slimme online marketing en uitblinkende uitvoering op detailniveau wordt de klant van morgen bereikt. Ons bureau is gevestigd aan de rand van Arnhem en is goed bereikbaar met het OV.

Over sPitch - werken bij sPitch